Viking Lotto tulemused on internetis ammu enne telesaadet

Ma sain väikse šoki kui täna vahetult enne Aktuaalset Kaamerat teatas Viking Lotto võidunumbreid teadustav uus saatejuht, et “meil on nüüd satelliidiühendus Norraga” ja näeme loosimist justkui reaal-ajas. Tegelikult olid tulemused eestiloto.ee lehel juba tervenisti avaldatud ja olemas.

Nagu näete järgmiselt kell 21 tehtud fotolt, siis õige loosimine leidis aset juba 20:15 ehk umbes sel ajal kui ETV kanalil algas loosimisele eelnev saade ehk siis Pealtnägija. Televaatajale näidati videosalvestust juba aset leidnud sündmusest. Ilmselt oli tuhandeid, kes pilet näpus, ootasid põnevusega oma õnnepallide tulemist kuigi saatus oli nende kohta (võidu/kaotuse)otsuse juba rohkem kui pool tundi varem ära teinud.

Pildi ülemisel poolel on ETV ekraanil aset leidev Viking Lotto võidunumbrite loosimine kella 21.00 ajal. Alumisel poolel on näha juba lõpptulemus ja kõik võidu numbrid, sest need on avaldatud eestiloto.ee lehel. Foto Virgo Kruve
Pildi ülemisel poolel on ETV ekraanil aset leidev Viking Lotto võidunumbrite loosimine kella 21.00 ajal. Alumisel poolel on näha juba lõpptulemus ja kõik võidu numbrid, sest need on avaldatud eestiloto.ee lehel. Foto Virgo Kruve

Klikkige pilt suuremaks.

Veel üks miinus televisiooni kahjuks ja pluss internetile.

Samamoodi on totaalselt mõttetu istuda kolmveerand tundi Bingo Loto tulemusi oodates teleka ees. Selle sama aja saaks võrdsustada umbes 1 minuti kulutamisega kolmapäeva õhtul kell 20:30 kui eestiloto.ee lehel on avaldatud loosimise tulemused ja kontrollides oma pileti nurkades olevat numbrit. Teatavasti ei ole võimalik võitu edasi kontrollida kui kasvõi üks neist nurkadest ei ole loositud pallide hulgas.

Antud hetkel jätab mind üsna ükskõikseks, et Bingo-Pille ei leidnud uues ETV kanalile kolinud telesaates enam rakendust.

2 thoughts on “Viking Lotto tulemused on internetis ammu enne telesaadet

 • 3. september 2009 at 01:46
  Permalink

  foto on ilmselgelt võltsitud

  Reply
 • 3. märts 2010 at 21:19
  Permalink

  heh, kas keegi tõesti siis arvas, et loosimine on otsesaade?

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga