majandus

Majanduslangus 16 protsenti lõhkas miine

Järgnev pilt on tänasest Päevalehest ja kõnekam kui ükski graafik Eesti majanduskriisi viinud Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica liidu tegevusest. Samuti põgenes vastutuse eest rahandusministri kohal toime pandud ebapädevuse eest Ivari Padar ja seda lausa teise ajavööndisse ehk siis Brüsselisse.

majanduslangus 16protsenti andrus ansip reformierakond miinid plahvatavad epl 9. septtember 2009
majanduslangus 16protsenti andrus ansip reformierakond miinid plahvatavad epl 9. september 2009

Ma tean, et nõukogude ajal vaadati ajalehtedes korrektorite poolt väga teraselt, et mõne teksti juurde ei sattuks kohatut pilti. Antud juhul oleks ka aidanud kasvõi nuppude järjestuse muutmine või lõhkeva miini pildi panemine sellest rääkiva teksti ette ja mitte järele. Jah, ma tean see on natuke noriv postitus (sest vahel on ju punktiirjoon) aga mulle meeldis ja märkisin seepärast ka ära.

Eesti majandus kukkus II kvartalis 16,1 protsenti ja siis olid veel asja juures SDE ning endiselt on seal susimas Reformierakond ja IRL. Ma kardan, et III kvartal võib tulla isegi suurema langusega, sest Marek Strandberg vana skeemitaja ja sossepana (talle tuli üllatusena, et raamatupidamise programmides käibemaksu numbri muutmiseks on vaja programmeerijate abi, seda kassapidaja ei saagi teha).

Kuidas oligi see ansiplaste loosung? Parem Eesti kõigile, vist.

Nüüd on neil Ma armastan Eestimaad. Venelastel on ütlus, et kui peksab, siis järelikult armastab või midagi ligilähedast. Mulle tundub, et reformierakonna armastust eesti rahva vastu tunneme sinikatest oma majanduses ja aukudest rahakotis. Näiteks Eesti Energia 1 miljardi kroonine kasum võetakse nüüd riigi kulude katteks ja see ei lähe “Värske Energia” investeeringuteks või uuteks projektideks.

Parem majanduskriis kõigile – Reformierakond!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga