Uus konks klientide saamiseks: kiitke neid populaarseks

Täitsa huvitava turunduse meetodi otsa sattusin täna hommikul. Helistati ja tehti juttu, et minuga seotud firma olevat nende lehel väga otsitav ja nüüd neil oleks vaja lisainfot. Nimetasid seda lausa kööstöö pakkumiseks. Alles selle peale, et sama info avaldaks veel teisteski infokataloogi laadsetes portaalides sain aru, et tegemist on lihtsalt kavala müüginipiga. Selle asemel, et öelda: “kas tahate reklaami osta meie interneti lehele”, tehti ettepanek veelgi suurendada populaarsust ja otsitavust. Ma arvan, et paljud läheksid selle õnge ja arvaksidki, et mingil müstilisel põhjusel on järsku kliendid nende vastu hakanud rohkem huvi tundma. Mina olen selliste “ilma midagi tegemata” muutuste suhtes suhteliselt skeptilinie.

Muidugi ei saa välistada, et tegelikult oligi toimunud infopäringute hulk konkreetselt minuga seoses, sest seda olen ka oma blogis tähele pannud (kasvanud on minu nime otsingus kasutajate arv) aga sellegi poolest, taolist populaarsust saab igaüks ise juhtida ning selleks ei pea tegema “koostööd” veel mõne tasulise pinna pakkujaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga