blogid ja internettinimesed

Aitäh Delfi aga mina ei kirjutanud Viisitammest raamatut

Ma saan aru, et valimiste eelne aeg ja Delfis on ajakirjanikud üle koormatud aga kahte räiget viga ei tohiks nende asjaolude kerge kontrollitavuse tõttu siiski endale lubada. Esiteks kandideerin üksikkandidaadina, teiseks olen rohkem kui 10 kuud juba parteitu.

Kolmapäeval esitletakse Pärnus linnapea Mart Viisitammest kirjutatud raamatut “Mart Viisitamm — kloun või poliitgeenius”.

Kuna autoreid ega kirjastajat Viisitamm ei soovinud Delfile avaldada, siis jääb üle vaid spekuleerida.

/../härra linnapea kauaegne sõber Rakveres Keskerakonna nimekirjas kandideeriv “Valimistel näeme raisk” (www.kov.ee) ja Pärnu linnavalitsuse teenistusest pornoskandaaliga lahkunud Virgo Kruve või hoopis keegi kolmas, näitab juba homne päev.

http://www.delfi.ee/news/valimised2009/uudised/kas-viisitamm-on-kloun-voi-poliitgeenius.d?id=26225763

Ma jään muidugi eriarvamusele ka sõnade “teenistusest lahkunud” või “skandaali” olemuse üle aga kui püüda seda õigele rajale saada, siis see võib hoopis rohkem määrida. Teate küll, et telediktorid ka eriti sageli ei vabanda, sest see on teistkordne tähelepanu juhtimine ja lõpuks võib hoopis see korratud asi inimesele meelde jääda.

mart viisitamm valimiskampaania stressipall 2005. kov valimistelt. Foto Virgo Kruve
mart viisitamm valimiskampaania stressipall 2007. Riigikogu valimistelt. Foto Virgo Kruve

Hoidke siis Delfi ajakirjanikud sabad rõngas ja tore, et minu kirjutised huvi pakuvad. Nende lugemisega saate äkki veel inimeseks.

One thought on “Aitäh Delfi aga mina ei kirjutanud Viisitammest raamatut

  • Ei maksa siis teha tegusid, mis veel tagantjärgigi määrivad! Täiesti arusaadav, miks sa Pärnu skandaalidest rääkida ei taha. Palju edu Rakveres!

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga