Korduv teade Minu Eesti reklaamist ETV kanalil

Seekord siis kolmapäeval 11. novembril ja räägib samuti mingist vanast karjäärist autode rehve koguvast tegelasest. Minu Eesti projektile eelnes 1. mail 2008 Teeme Ära aga veerand sellest prügist oli veel käesolevaks suveks sorteerimata. Süüdi pidavat olema justkui Utileek nimeline firma.

minu eesti metsade koristamine autode rehvid

pildi allkiri: minu eesti metsade koristamine autode rehvid


Eelnev oli avaldatud juba laupäeval aga teeme ikkagi reklaami loodavale Minu Eesti nimelisele parteile, mille järgmise aasta eesmärgiks saab olema Rainer Nõlvak´u sõnade järgi Lepime ära ehk siis vene keele rääkijate meelitame parempoolsete parteide toetuseks. Tallinnas opositsiooni jäämine pidi Reformierakonna ja IRL-i jaoks ikka tõsine valimiste kaotus olema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga