eesti meediainimesed

Vikerraadio näopeks Keskerakonda vihkava tühja uudisega

10. novembril luges Rahvusringhääling ehk Vikerraadio aka vihkamisraadio ette uudise ühe 1998. aastal Keskerakonnast lahkunud mehe tegudest 2006. aastal. Isegi 8 aastat pärast erakonnast lahkumist saab tema tegusid BNS-i ja Vikerraadio arvates kasutada Keskerakonna peksmiseks.

0808774-viharaadio-logo10.11.2009 Vikerraadio rubriik:
Vihkame Keskerakonda
Selle raadio eest tasuvad kõik maksude maksjad, ka Keskerakonna valijad. Loetakse ette ERR-i viha artiklit.

Kuula Tõnu Karjatse Vihkamisraadio uudist, kuidas Keskerakond peab isegi 8 aastat hiljem vastutama oma endise liikme tegevuse pärast:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PEn8eB71OT8]

Tegelikult lahkus kõnealune isik Keskerakonnast 1998. aastal ja erakond ei saa vastutada tema tegevuse pärast ka 8 aastat hiljem ehk aastal 2006. Muidugi on vale ka ERR-i toimetaja tiitel: Savisaare nõunik, sest tegelikult oli Väli Tallinna linnavolikogu avalike suhete nõunik.
Pange tähele, et esimene uudis kell 16.00 loeb üksikasjalikult ülesse süüteod aga kell 17.00 kuuleme nende asemel mustamist:
Süütegusid on Välil alates 1998 aastast, Keskerakonnast astus Väli välja 10 aastat tagasi kui politsei tabas ta purjuspäi roolist.

Sellega jäetakse mulje, et isegi 10 järgnevat aastat pärast Keskerakonnast lahkumist on ta endiselt roolijoodik või midagi veelgi hullemat. Sisuliselt jätkas oma halbade tegude korda saatmist isegi pärast purjus päi auto juhtimisega politseile vahele jäämist ja Keskerakonnast lahkumist kui ka kõigil järgnevatel aastatel. Selle vihkamise uudise kirjutas kokku uudised.err.ee aadressile Marek Kuul.

Toome siia võrdluse alles käesoleva aasta oktoobrist kui Reformierakonna liige Mati Eliste taantas ennast üks päev enne Eesti sEkspressi paljatava artikli ilmumist Reformierakonnast, sest 28. oktoobri ajaleht kahtlustas teda 100 000 kroonise altkäemaksu küsimises ehk reformierakondlase osalemises korruptsioonis (avalikes huvides tegutseja võtab vastu raha või hüvesid millegi tegemise või tegemata jätmise eest).

Selle järel ütles Reformierakond peasekretär Kristen Michali suu läbi, et nemad ei ole sellega seotud ja tegemist on Mati Eliste isiklike asjadega. Seega kõnealuste asjade toime panemisel oli ta küll Reformierakonnas aga kui see tuli ajalehe artiklist avalikuks, siis ta lahkus erakonnast ja sellega lõppes ka tema erakonna vastutus. Kuid topeltmoraaliga Vihkamisraadios peab endise liikme tegevuse eest vastutama isegi 8 aastat hiljem vaid Keskerakond. Kui keskerakonna liige lahkub erakonnast, siis partei ei ole seotud mitte ainult tema liikmeks oleku ajal tehtuga vaid isegi tema tulevikus tehtavate asjadega, ütleme 8 või 10 aastat pärast.

Eesti Reformierakonna Ringhäälingus (ERR) töötav Marek Kuul teeb kõik endast oleneva, et Keskerakond paistaks inimestele halvas valguses.

Lisame juurde, et sama maksumaksja rahadest tasutav punt edastas alates keskpäevast ka uudist sellest, et Tallinna abilinnapea (samuti kesk-erakonnas) Mutli kinkekaartide episood jäi küll kohtus süüdi mõistva otsuseta aga see saadeti veelkord uurimiseks (kuigi KOTI organid olid seda varem juba uurinud aga mitte koosseisu leidnud).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga