Rentsli Reporter endiselt H1N1 seagripi paanika lainel

Möödunud nädalal võttis ERR tõsiselt seagripi alast paanikat maha. Öeldi välja, et haigestunutele ei tehta eraldi analüüse seagripi tuvastamiseks, sest ravi sellest ei sõltu. Nii varasemate aastate grippi kui ka “uut” seagrippi ravitakse ühtemoodi.

Ometigi oli esmaspäeval Rentsli Reporter veel endiselt paanika tekitamise lainel ja püstitas selle kohta ka küsimuse. Tore, et lollide käest raha ära võetakse.

16. november Rentsli Reporter küsitlus seagripp H1N1 vaktsineerimise kohta on paanika õhutamine.

Kanal 2 on nii saast telejaam, et sealt ei ole mitte midagi muud peale selle eelpool nimetatud saate vaadata. Isegi sellega kaasneb vastikuse tunne, sest paha on vaadata ja haiseb jälgilt aga ikkagi Eestimaine ja vajadus olla meedia ajupesu voogudega kursis sunnib ka enese eelistusi eirama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga