eesti meediainimesed

Väike sisekaemus ja vastus kommentaarile

Tavaliselt olen kommentaaridele vastanud nende järel aga seekord teen eraldi. Nimelt tuli minu kodulehele www.virgokruve.com ühe Eesti Omanike Keskliidu poole miljoni krooni kasutamata jätmisest rääkiva artikli juurde järgnev arvamus Mihklilt (ma ei tunne teda varasemast) aga selles võis olla põhjus sisekaemuseks:

Virks, oled tugev keskpartei austaja ning võtad sõna vaid siis, kui saab konspiratsiooniteooria lauale tuua. Kuidas sa küll viitsid alati valget üritada mustaks rääkida või muidu huvitavaid teooriaid välja mõelda?
Kõik su artiklid ju puha negatiivsust täis…

Mis ma oskan selle peale vastata? Esmalt peaks mõtlema, et kas tõepoolest kirjutan ma ainult halbadest asjadest? Kui hakata mõtlema, siis ilmselt kirjutan ma realistina ja muu ajakirjanduse taustal (sellises majanduskriisis me elada tahaksimegi kuni ajakirjanike allikakaitse seadus meile nuuti ei anna) võib see tõepoolest tunduda konspiratsiooni teooriatena. Nimelt selle kommentaariga samal päeval ehk siis 4. märtsil 2010 lõpuks see lehekülg petitsioon.ee ka avati lõpuks. Ma olen ometigi kindel, et poleks ma sellest 0 tulemusega projektist 20. jaanuaril 2010 kirjutanud, ei oleks seda ka avatud ja loomulikult ei oleks ükski ajakirjanik klikimeediast esitanud küsimust, miks Siim-Valmar Kiisleri juhitava KÜSK-i käest 500 000 krooni saanud projekt petitsioon.ee ei ole avatud juba augustis-septembris 2009. nagu nägi ette rahastamiseks esitatud taotlus.

Ühesõnaga enesekaemus on töös. Luban edaspidi kirjutada rohkem roosade prillide tagant happy, happy, joy, joy stiilis lugusid.

Korraga saab valida mitu valikut

[polldaddy poll=2922696]

Selle tulemused on informatiivsed ja ma ei loe neid enda jaoks kuidagi siduvaks. Lihtsalt ulatan oma lugejatele peegli, et natukenegi teada saada, kuidas ma seal välja paistan.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga