Ene Ergma närib Riigikogu istungil küüsi

Pange nüüd kõik lugejad käsi südamele ja tunnistage vähemalt endale, kas ka teie närite endiselt oma küüsi? Märkasin eilsel Riigikogu istungil, et Ene Ergma´l on küünte närimise komme säilinud ka kõrges ametis.

Ma saan aru, et lapsepõlves on selle kõik vist läbi teinud aga üldiselt koos kooliga läheb see harjumus ka üle. Ometigi jäi Ene Ergma istungit juhatades telekaamera ette just nimelt oma parema käe pöidla küüne kallal näkitsemisega. Seejuures lausa 3 katsetusega, kui ironiseerida, siis 3 käiguga.

Riigikogu arutab inimarengu aruannet ja Ene Ergma närib parema käe pöidla küünt. 22. aprill 2010
Riigikogu arutab inimarengu aruannet ja Ene Ergma närib parema käe pöidla küünt. 22. aprill 2010

Aga vaadake ise:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LF0jkF0Zpvo]

Video: Ene Ergma närib küünt Riigikogu 22. aprill 2010 istungil

Ma tegin selle postituse mitte IRL-i poliitiku nõrkusele viitamiseks, vaid meeldetuletuseks, et olulise tähtsusega riikliku küsimuse (OTRK) arutamisel tuleb Riigikogu liikmetel kontrollida oma kehakeelt. Järgneval gallupil on kuni 2 valikut, millega saate omapoolse hinnangu videole anda.

[polldaddy poll=3097773]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga