Briti valimistel on justkui kloonid: Nick Clegg ja David Cameron

Kuulasin eile unega võideldes ära Suurbritannia peaministri kandidaatide debati ja pean ütlema, et konservatiivide Cameron ja liberaalide Clegg on justkui kloonid. Räägivad ligilähedast juttu maksude alandamisest ja rikastele soodustuste tegemisest, et siis peaks osa saama ka vaesemad elanikud.

Minu jaoks oli nende ainus erinevus lipsu värvis. Cameron oli konservatiivile kohaselt sinisega ja Clegg punasega.

valimiste debatt liberaalide esindaja Clegg
valimiste debatt liberaalide esindaja Clegg
valimiste debatt liberaalide esindaja cameron
valimiste debatt liberaalide esindaja cameron

Selles suhtes oli praegune peaminister ja tööpartei (vasakpoolsed) esinumber Gordon Brown palju eristavam. Ma panin isegi tähele, et näiteks BBC ei pannud uudiste lõigus tema kaadritele nime alla. Kas peetakse teda üldtuntuks või siis pole võimalik teda teistega segamini ajada kuid igatahes Clegg ja Cameron olid nimega varustatud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga