Suurbritanniat juhivad kloonitud poliitikud Nick Clegg ja David Cameron

Minu 30. aprilli kirjutis osutuski tõeks. Katsuge neil meestel nüüd vahet teha. Üks neist on Suurbritannia uus peaminister David Cameron ja teine asepeaministerd Nick Clegg. Vihje: vaadake lipsu värvi.

David Cameron ja Nick Clegg on justkui üksteise poliilised kloonid. kaader bbc
David Cameron ja Nick Clegg on justkui üksteise poliilised kloonid. kaader bbc

Ma arvan, et üheski teises riigis, peale Poola kus olid ühemunaraku kaksikud, ei ole valitsusjuht ja temast teine mees sedavõrd sarnased.

Eilsel pressikonverentsil küsiti nende käest küsimus, et kas Cameron arvab endiselt nagu siis kui küsimusele “rääkige üks hea nali” vastas ta ühe sõnaga “Clegg”, et kas valimiste eelne vastandumine on nüüd läbi saanud. Jah tõepoolest oli, sest nüüd võis pidevalt kuulda, et “ma arvan nagu Nick” või “olen samal seisukohal kui David” ja see on tõeliselt segadusse ajav.

Kes nüüd välja ei mõelnud, kumb neist oli David ja kumb Nick, siis võin öelda, et Nick on siiani olnud alati kollase lipsuga. Sellele juhtisin tähelepanu ka oma 30. aprilli postituses. Kui nad peaksid aga võtma pähe järsku ilma lipsuta ilmuda, siis olen ma tõelises kimbatuses. Või vähemalt pean nüüd hoolikamalt teleuudiseid jälgima, et nende väikest erinevust ikkagi paremini tähele hakata panema. Teate küll, et valge inimese jaoks on ka kõik hiinlased ühte nägu.

kloonitud poliitikud nick clegg
kloonitud poliitikud nick clegg

Jäi siis meelde, et liberaal Nick Clegg on alati kollase lipsuga?

Tekitas minus riukaliku küsimuse, et kas Suurbritannias on homoabielud lubatud või mitte. Nad näevad koos nii kenad välja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga