“Nokaga” naine

Ma muidugi tean, et välimuse kohta tähelepanekute tegemine kui need pole just komplimendiks tehtud, ei ole hea toon aga ma kohe ei saanud teisiti. Kui juhtusin seda järmist telepilti nägema, siis sain aru, et midagi oli kohe väga teistmoodi kui tavaliselt telesse pääsevate inimestega.

Kaader 23. juuli 2010 DW-TV
Kaader 23. juuli 2010 DW-TV

Pidin selle ikkagi ära märkima, sest esmamulje on oluline ja taolist naist pole ma kohanud ka tavaelus. Virtuaalses maailmas on muidugi pilti võimalik manipuleerida aga see on juba natuke teine teema kui keskealised näitlejad ja lauljad näevad ajakirjas välja kui kahekümnesed. Ilutööstuse vaeva ja naiste makstud rahaga üritatakse pidurdada vananemist aga seda on lihtsam teha fotot töödeldes, mis on jäädvustanud murdosa sekundist kui saada sekundi, minuti, tunni või päeva kestvat tulemust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga