Upu, Reporter, upu! Teed sellega rohkem head kui eelneva 5 aastaga.

Käesolev suvi on olnud sedavõrd rohke uppumiste ja kaelamurdvate vettehüpetega, et reporteri 26. juuli saade akvalangiga vee alt saadet juhtida oli lausa halb nali.

upu reporter diktor saatejuht
upu reporter diktor saatejuht

Kindlasti oli selles ülikonnaga vee alla minemises midagi varem nägematut aga mina siin midagi naljakat ei näe. Pigem tahaks öelda, et upu ära, reporter. Teed sellega kogu maailmale rohkem head kui eelneva 5 aastaga kokku.

upu reporter upu. Kaader 27. juuli 2010 Kanal 2
upu reporter upu. Kaader 27. juuli 2010 Kanal 2

Seejuures, on polnud tal isegi mitte pikki pükse jalas vaid mingid ujumispüksid ja lestad. Ka varasemates saades kui see laud oli vees ja diktoril oli pintsaks, lips ja pluus, siis seal allpool olid – lühikesed suvised püksid. Minu meelest see on täielik pintsaku mõnitamine, ülikonna imiteerimine.

One thought on “Upu, Reporter, upu! Teed sellega rohkem head kui eelneva 5 aastaga.

  • 2. august 2010 at 19:16
    Permalink

    Upu reporter upu? Reporter on pigem meelelahutussaade, kui tõsiste uudiste edastaja. See käib kogu kanal 2 koduste saadete kohta. Kindlasti ei olnud see uppunute mõnitamine vaid lõbus ettevõte, mis teeb saate põnevamaks. Ülikonna mõnitamine? Kas ülikond solvub, kui see märjaks tehakse? pingutad veidi üle

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga