Reformierakonna salakütt Kaido Kansi lahkus Keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni juhataja kohalt

“Eelmisel nädalal lahkuma sunnitud kõrge looduskaitsejuht tundis end oma valdustes nii kindlalt, et pidas loodusesõprade silme all rahvuspargis jahti.” Sedasi kirjeldas tänane Maaleht ametist lahkuma sunnitud Viljandi linnavolikogu Reformierakonna kandidaadi Kaido Kansi saatust ja tegevust Keskkonnaameti juhatajana.

Eestimaa Rahvaliidu liige Kaido Kansi oli Pärnu-Viljandi regiooni keskkonnaameti juht. Eelmise aasta oktoobris kandideeris Eesti Reformierakonna nimekirjas Viljandi linnavolikokku. Kaader ETV 1. juuni 2010
Eestimaa Rahvaliidu liige Kaido Kansi oli keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni juhataja. Eelmise aasta oktoobris kandideeris Eesti Reformierakonna nimekirjas Viljandi linnavolikokku. Kaader ETV AK 1. juuni 2010

Kaido Kansi, 13.05.1965, Eestimaa Rahvaliit, Registrisse kantud, 12.02.2008

Register: Kaido Kansi on Rahvaliidu liige, keskkonnaameti juht.
Register: Kaido Kansi on Rahvaliidu liige, keskkonnaameti juht.

Mullu 18. oktoobril kandideeris ta rahvaliitlasena hoopiski Reformierakonna nimekirjas Viljandi linnavolikku ja kogus 22 häält ning rahva esindajaks ei osutunud.

Mind ei üllata, et Reformierakonna nimekirjas kandideerimine viis mehelt kaine mõistuse ja looduskaitse järelevalvajast sai ise salakütt ehk looduse hävitaja. See on seesama igivana küsimus, et kes valvab valvurit. Antud juhul siis looduskaitsjat aga peaks küsima ka näiteks kapo (KOPA) meeste kohta, ega nemad näiteks ise pole korruptandid. Kes valvab korruptsiooni valvureid?

Kuid loeme juhtunu kohta Maalehest pikemalt valitud lauseid:

Ühel maikuu õhtupoolikul märkasid kaks Belgia loodusesõpra Soomaa rahvuspargi südames jahti pidavat meest. Belgia noormehed pildistasid nii tundmatut jahimeest kui ka naabruses pargitud autot ja rääkisid juhtumist külastuskeskuse rahvale. Mees, kes rahvuspargis jahti pidas, polnud ei keegi muu kui nende oma kõrge ülemus, keskkonnaameti Pärnu–Viljandi regiooni juht Kaido Kansi. Mees, kelle kohus on juhtida looduse kaitsmist terves regioonis.

Maalehe artikkel
http://www.maaleht.ee/news/uudised/eestiuudised/
looduskaitsejuht-pidas-kaitsealal-jahti.d?id=33021687

Võite 3 korda arvata, kas artikli kättesaadavas interneti versioonis mainiti mehe poliitilist tausta. Loomulikult mitte!

Eesti Ekspressi grupp ei kirjuta ju Reformierakonna vaadetega salakütist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga