Tatrapaanika uurimine

Mäletate veel 3 nädala eest (täpsemalt 13. septembril) tulnud teadet ka Eestisse jõudnud tatra ostmise paanikast? Vaatasin eile, et selle aine hulgimüügiga tegeleja maksuandmed pole kättesaadavad. Selle asemel on teade: “Isiku maksukohustuste andmed on täpsustamisel. Vabandame!”

Tatra ostupaanika
Tatra ostupaanika

Tundub, et see polnud päris juhus, et nüüd hakkas EMTA huvi tundma kuivainete hulgimüüja Worldline OÜ tegevuse vastu. Siiski on võimalus, et juba selle tatra paanika eel tegeldi firma kohustuste uurimisega.

Virgo Kruve

Siia kirjutan oma mõtteid ja tähelepanekuid Eesti elust. Mõnikord lisan ka teemakohaseid pilte, mis on minu tehtud kui pole nimetatud teist autorit/allikat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga