Reformierakondlane Mati Alaver läheb Venemaale sõprust viima

Eile toimus imelik meediakära treeneri Mati Alaver´i võimaliku Venemaale suundumise teemal. Jutt levis tema minekust Venemaa koondise treeneriks järgmise aasta maikuust aga Eestiga on tal kehtiv leping 2014. aastani.

Asjast võib lugeda näiteks siit: http://uudised.err.ee/index.php?06216827

Mida sellisest peata kana kombel tõmblemisest siis arvata?

Venemaa esindaja Jelena Välbe väidab nüüd, et tema sõnu tõlgendati valesti. Siis teatab Alaver, et juttu on olnud aga tal on siduv leping veel mitmeteks aastateks. Eriti Reformierakondliku Ringhäälingu tekst lõppeb venelaste intervjuudega, et Eesti ja Venemaa suusatajate suhted on väga head. Sinna vahepeale teatab reformierakondlane Toomas Savi, et tema pole oma erakonnakaaslase plaanist midagi kuulnud ja tema seda ei usu. Ma küsiks, et mida oleme me üldse Toomas  Savi tegemistest viimase 6 aasta kohta kuulnud? Ma nägin teda viimati Arnold Greeni õnnitlemas tele vahendusel ja see jättis mulle piinliku mälestuse. Viisakust polnud ollagi ja välja paistis ebameeldivuse tunne.

Tundub, et kogu selle eilse meediatormi eesmärgiks oli kas 1) tuua näiteid eestlase (reformierakondlase) võimalustest suunduda Venemaale, et luua muljet rahvaste sõprusest, 2) see oli Alaveri või Savi valimiskampaania avalöök, et meenutada inimestele nende olemasolu või 3) katse saada riigieelarvest täiendavat finantseeringut koondisele või mõnele ehitusele (rõhutakse patriotismile, et kui raha ei anna, siis Alaver läheb ära.

Nüüd on valmis ka Tehvandi suusastaadioni ehitus. Selle eesotsas on jällegi reformierakondlane Alar Arukuusk.

1. oktoober 2010 Tehvandi staadioni ehitustööde avamine, reformierakondlane Alar Arukuusk. Kaader ETV
1. oktoober 2010 Tehvandi staadioni ehitustööde avamine, reformierakondlane Alar Arukuusk. Kaader ETV

Selle ehitusel oli väga palju lindi lõikajaid. Arukuusk on heledas mantlis, Reformierakonna kultuuriminister Laine Jänese kõrval.

1. oktoober 2010 Tehvandi staadioni ehitustööde lindi lõikamine, reformierakondlane Alar Arukuusk (paremalt kolmas) ja kultuuriminister reformikas Laine Jänes (paremalt teine). Ülejäänud 7 lindi lõikajat on taustajõud, nimetu ballast. Kaader TV3
1. oktoober 2010 Tehvandi staadioni ehitustööde lindi lõikamine, reformierakondlane Alar Arukuusk (paremalt kolmas) ja kultuuriminister reformikas Laine Jänes (paremalt teine). Ülejäänud 7 lindi lõikajat on taustajõud, nimetu ballast. Kaader TV3

Ma tegelikult ei mäleta, et oleksin näinud sellist lindi lõikajate rivi. 9 paari kääre, peab ikka paks lint olema. TV3 on muidugi Reformierakonna telekanal 8)

alar arukuusk reformierakond liige
Alar Arukuusk, Reformierakond, alates 17.10.2002
mati alaver reformierakond liige suusakoondise treener
Mati Alaver Reformierakond liige alates 28.03.2001, suusakoondise peatreener

Mulle jääb natuke arusaamatuks see 2006. aasta lõpu Edgar Savisaare pilt Kristina ja Andrusega, et kuidas peatreener lasi oma hoolealused kurja hundiga ühele pildile. Ah õigus küll, tookord olid Reformierakond ja Keskerakond sõbrad ning koos ühes valitsuses.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga