Kohuke leidis uue protežee Mart Laari parteist

Nendel valimistel on kohuke Mart Laari selja taga ja võib ennast kaitstuna tunda. Kes vihjet päriselt ei mõistnud, siis kunagi Keskerakonnale K-kohukese teinud reklaamiagentuur Idea AD on nüüd IRL-i kampaania taga 6. märtsi valimistel.

kohuke ja Mart Laar. Kumma sina valiksid? Kaader IRL-i valimisreklaamist 2007. aastast
kohuke ja Mart Laar. Kumma sina valiksid? Kaader IRL-i valimisreklaamist 2007. aastast

Ligi 4 aastat tagasi hirmutas Mart Laar eestlasi kohukesega.

Jah, me oleme edu saavutanud. Kuid see edu on ohus, sest taas häbistatakse sini-must-valget, inimesi aetakse vägisi parteisse, võrdsete võimaluste asemele astub semukapitalism. Käes on aeg mõelda vabadusele. Otsusta, kas valid 4. märtsil kohukese ja kuuletud või valid vabaduse. Endale, oma lastele, oma rahvale. Vali vabadus. Vali Isamaa ja Res Publica liit.

Eesti on ikka väike ja parteidel pole erilist vahet. Nüüd võib öelda, et valides IRL-i, saad kohukese pealekauba.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga