inimesed

ÜRO bioloogiline relv Haiti vaeste vastu

Täna toimuvad Haitil suured protestid sinna vaesesse riiki saabunud rahuvalvajate vastu. Soome raadio andmeil protestitakse jaapanlastest sõdurite vastu, EPL-i andmetel Nepaali sõdurite pärast.

Kohalikud süüdistavad Aasiast pärit sõdureid riiki varem tundmatu viirushaiguse toomises. Sellest kirjutab ka Heiki Suurkask EPL-is, et eelneva 50 aasta jooksul pole Haitil koolerat esinenud ja nüüd tapab seal inimesi Aasias levinud viiruse tüüp. Samuti olevat kohalik meedia avaldanud pildid, kus rahuvalvajate heitveed lähevad ilma puhastamata otse jõkke.

Haitil pole koolerat nähtud enam kui pool sajandit ja nüüd leviv bakteritüüp on seal uus. Nepalis nähti koolerapuhanguid mullu suvel, kui suri vähemalt 300, ja tänavu suvel, kui suri kaheksa inimest. Niisiis on enam kui küll põhjust kahtlustada, et mõne Haitile saabunud rahuvalvajaga koos on kohale jõudnud ka koolerapisikuid.

http://www.epl.ee/artikkel/587526

Tegemist pole inimkonna ajaloos mingi enneolematu sündmusega. Näiteks eurooplastega koos liikunud bakterid ja viirused tapsid kümneid miljoneid indiaanlasi, sest neil puudus kaitsevõime nende vastu.

Seega on ÜRO kaudselt süüdi umbes tuhande Haiti elaniku surmas, sest transportis oma töötajaid ühelt kontinendilt teisele poole maakera. Võimalik, et seda tehti hooletusest aga ei saa välistada ka kurjemaid plaane. Näiteks soovi seagripi sarnase paanika tekitamiseks ja sellest WHO kaasabil uue globaalse tondi tekitamist, et riigid avaksid oma eelarve ravimifirmadele maksmiseks.

Varem olen siin blogis kirjutanud kuidas UNICEF koos IMF-iga osales 70 miljoni bangladeshi inimese arseeniga mürgitamises ja kuivõrd vähe me tegelikult teame inimkonna ajaloo suurimast massilisest mürgitamisest, mille panid samuti toime lääneliku kultuuriga inimesed. 

UNICEF osales 70 miljoni inimese arseeniga mürgitamises:
https://www.virgokruve.eu/2010/05/25/
unicef-osales-70-miljoni-inimese-arseeniga-murgitamises/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga