Kes kasutaks 2011. aastal kaubamärki Telegraafi? Eks ikka Ekspress Grupp AS

Vaatasin kaubamärkide andmebaasi edasi ja leidsin, et AS Ekspress Grupp esitas 26. novembril 2010 taotluse sõna telegraaf kaubamärgina registreerimiseks. See pani mind tõeliselt üllatuma, sest telegraafi ajad on lootusetult läbi.

kaubamark telegraaf taotlus
kaubamark telegraaf taotlus

Kui ma mäletan õigesti, siis Titanicu ajal oli telegraaf tõeliselt uuenduslik info vahetamise kanal, mis võimaldas Suurbritanniast USA-sse teel olnud laevalt anda börsil spekuleerinud rikkuritele ostu-müügi orderite edastamise võimaluse. Tänapäeval on see igaühe arvutis ja mõnede klikkide kaugusel, et spekleerida rahaga ükskõik kui kaugel börsil noteeritud aktsiatega aga toona polnud ühendused isegi üle ookeani enesest mõistetavad.

Kui ENSV ajal oli üks tuntumaid nimesid ajalehtede nimes EDASI, siis selle registreerimist kaubamärgina 1999. aastal ma isegi mõistan.

kaubamärk EDASI on AS Ekspress Grupp omandis
kaubamärk EDASI on AS Ekspress Grupp omandis

Kuid telegraafi ajad ei tule kohe kindlasti mitte tagasi.

Pildid on Patendiameti kaubamärkide registrist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga