Valimiste eel õhku visatud pseudoteemad: prostitutsioon

Praegu on sobiv aeg valimisteni jäänud 1,5 kuud sisustada igasuguste suhtekorralduslike šõudega. Näiteks EPL-is tõstatus teema, kas Eesti peaks Rootsi eeskujul keelustama seksi ostmise. Mina ei oska siin isiklike kogemuste põhjal kaasa rääkida aga sellele õhtu visatud pardile või intellektuaalselt huvitavale teemale kirjutasin järgneva arvamuse:

Võiksin keeluga täiesti nõustuda kui autor selgitaks mulle ära soolise võrdõiguslikkuse aspektist, et miks mehed võivad oma keha müüa kaitseväele välismissioonil tükkideks laskmiseks, saada seejuures igakuist sissetulekut ja postuumselt rikkaliku hüvitise, aga naistele tahame keelata nende keha rendile andmise raha eest. Minu jaoks on palgasõduri elukutse ja prostituudi töö sarnased. Mõlemad müüvad oma keha, teevad seda missioonitundega ning muudavad teiste inimeste elu turvalisemaks/rahuldatumaks.

Igaks juhuks rõhutan, et mina kuulun nende 3/4 meeste hulka, kes ei maksa. Mängin lihtsalt kaasa seda autori provotseerimise mängu, sest 1/4 on sellega kokku puutunud ja näiteks Tallinnas oli reformistist abilinnapea vibra-Vilba, kes tahtis Tatari tänavast teha isegi punaste laternate tänava. Isamaaline linnapea Jüri Mõis käis seal ju Lily´s.

http://www.epl.ee/artikkel/590919

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga