Hulluse süvenemine

Täna on viimane päev esitada avaldus Riigikogu valimistel kandideerimiseks. Juba eile nägin TV3 uudistes ühte taolist üritajat, Maardu politseis töötavat meest, kes tahab ka parlamenti saada. Mõtlesin siis, et ilmselt on mingi kummaline kuuseis, sest kuidas tuleb 1/13000 Siseministeeriumi teenistuses olevast ametnikust mõttele, et tema võiks saada mandaadi ja osutuda valituks. Kui tal on üleliia 8700 krooni (eurodes arvutage see ise), siis see peaks olema umbes tema ühe kuu palk. Ma ei prognoosi talle isegi mitte saja hääle saamist, sest kes ikka tahaks po-lits-ei poolt hääletada. Jah, ta on mõnevõrra tuntud aga seda kriminaalide seas, kes peavad teda vältima ja pigem põgenema. Nemad küll tunnevad teda aga ei hääleta elusees tema poolt. Seevastu tavalised valijad ilmselt ei tunnegi teda ilma mundrita ära, sest peale eilse telekaamera ees olemise pole ta ilmselt meediasse pääsenud.

Kokkuvõttes on siis praegu valimiste hulluse süvenemise periood, kus ametnikud mõtlevad ka valituks osutumise ja 4 keskmise palga teenimise peale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga