Otsin hüljatud e-postkasti spam kirjade listist

Otsin sellist e-maili aadressi, mille omanik on selle juba hüljanud või kavatseb seda teha sinna massiliselt laekuva spämmi tõttu. See võib tunduda imelik, et tunnen huvi spam kirju saava postkasti vastu aga mul on selleks üsnagi head põhjused. Nimelt on suuremad spämmi postitajad õppinud minuga seotud aadresse oma listidest eemaldama ja mul on selle üle vaid hea meel, sest ei pea ise kustutama. Kasutasin nende kõrval ka kahte teist postkasti, millega mind ei saanud seostada aga mille omanikud olid need aastaid tagasi hüljanud. Nüüd on need postkastid aga kadumas, sest domeenid ei ole pikendatud. Ma paneks ka edaspidi sellised Krediidiinfo baasi kasutajate kirju veebi ülesse koos nendega seotud isikute ja maksuvõlgadega, kuid seniseid domeene ise registreerima ei kiirusta. Sellest ka avalik kuulutus, et otsin spam kirjade listis olevat ja omaniku poolt loovutatavat postkasti sinna saabuva inforämpsu saamiseks.

Kui meenutate oma koolitunde, siis väga palju infot keskaegse elu kohta on saadud just lampkastidest. Minu poolne bittide ja baitide sorteerimine tundub vähemalt mulle endale puhtama tööna kui labidakesega mullas uuristamine ja võib suurel määral vähendada üldist spam kirjade saatmise hulka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga