379 häälega ei saanud Riigikogusse ja pidi minema Jaan Poska gümnaasiumi direktoriks

Kui peaks juhtuma olukord, et Helmer Jõgi osutub mõlemal pool valituks, siis on tema prioriteet riigikogu.

http://www.tartupostimees.ee/?id=396083

Läks hoopis sedasi, et valijad ei toetanud Helmer Jõgi saamist parlamenti (kogus Tartu linnas 379 häält) ning talle korraldati pehme maandumine Tartus Jaan Poska gümnaasiumi direktoriks. Konkursil osales 18 kandidaati, abilinnapea Jüri Sasi sõnul kutsuti teise vooru üheksa inimest, kellest valiti välja lõpuks üks kandidaat.

Lisan juurde, et Jüri Sasi on Reformierakonnas alates 6.02.2002 ja Helmer Jõgi alates 09.10.2002. Selline semude eest hoolitsemine on lihtsalt tore, sest Reformierakonnas võid kindel olla töökohaga kindlustamises.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga