Kalev-Andres Rebane salastas erakonda kuulumise info

Eelmises postituses oli juttu Tõnismäel Pronkssõduri juures piketeerimas ja provotseerimas käinud Isamaaliidu liikmest Kalev-Andres Rebasest. Märkasin juba paar nädalat tagasi, et erakondlaste registrist on tema kuuluvust käsitlenud info kustutatud. Ta mitte pole erakonnast välja astunud, vaid registri järgi poleks ta justkui kunagi ka Isamaaliitu kuulunud. See on järjekordne näide, et ajalugu kirjutatakse ümber, sest vaevalt tahetakse ennast siduda narko pärast erakonnast väljavisatuga, kes pealegi täitis oma missiooni provokaatorina.

Pilt registrist, mille järgi Kalev-Andres Rebane ei ole ühtegi erakonda kuulunud (märts 2011).

kalev-andres rebane on registri andmetest eemaldatud. Märts 2011
Kalev-Andres Rebane on registri andmetest eemaldatud. Märts 2011

Ma oletan, et seda tehti mingi isikuandmete kaitsmise paragrahvi alusel.

Tõestamaks, et register oli kunagi teistsugune, lisan järgneva pildi

1. detsember 2008 oli Kalev-Andres Rebane erakondlaste registris ehk Äriregistri infosüsteemis kirjas kui Isamaaliitu kuulunud noormees.
1. detsember 2008 oli Kalev-Andres Rebane erakondlaste registris ehk Äriregistri infosüsteemis kirjas kui Isamaaliitu kuulunud noormees. Ta liitus 26. märts 2003 ja arvati välja 22.09.2006 (Vastupanuvõitluse päev)

Pärast seda jäi ta meediale ette

 1. Mees vaidlustas talle määratud rahalised karistused liikluseeskirja rikkumise ja Vene saatkonna hoone juures urineerimise eest.
  10. märts 2009
  http://www.ohtuleht.ee/319567
 2. Üle kuu hiljem tuli uudis, et ta otsib seksi sexinestonia.com lehelt: “Tutvumise eesmärgiks on varem 33 naisega maganud Kalev märkinud nii pikaajalist suhet kui grupiseksi, samuti mainib ta, et otsib ja pakub seksi raha eest.”
  16. aprill 2009
  http://www.ohtuleht.ee/324905
 3. Sellele oli eelnenud liiklust reguleerinud mehe kapotil sõidutamine ja sellega taaskord trahvi saamine. Pärast kohtuotsust teatas teleuudistes, et on riigi peale sedavõrd solvunud, et võib ühineda lausa Talebaniga

Ma hakkasin mõtlema, et kas minul võiks ka olla soov erakondlaste registrist andmete kustutamiseks. Leidsin lühikese mõtlemise järel, et see oleks samuti ajaloo kustutamine või muutmine ja mina suudan selle teadmisega elada, et kuulusin erakonda. Tegelikult olen arvestanud, et jutud varasemast kuuluvusest saavad otsa alles siis kui astun taaskord mõnda teise parteisse. See on siis umbes samamoodi, et keegi ei meenuta Ansipi kommunistlikku parteisse kuulumist ja räägitakse tema praeguse aja kuuluvusest Reformierakonda. Ainukene takistus on selles, et ma sooviks sellist erakonda, mis on tekkinud pärast minu eelmisest lahkumist. Muidu ei oleks ju erinevust nendest, kes lihtsalt vahetavad parteisid vastavalt soovidele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga