blogid ja internettinimesedpoliitika

Tahad mehele, tule talgutele!

3 nädalaga 275 vaatamist on järgneval youtube videol, mille lühike sõnum on selline, et tule 7. mail talgupäevale ja leiad endale armastuse (saad mehele ja sünnitad lapse). Klipis on kolm tegelast: juttu rääkiv mees, tema süles olev väike laps ja 1 repliigi ütlev naine. Ilus pilt perekonnast. Ainukene häda, et minu jaoks on taoline kaudne tuletamine liiga vaevaline, et selle pärast minna talgutele. Kui ma tahaksin leida armastust või inimsuhteid, siis ma pigem paneksin kuulutuse tutvusmiportaali või kasvõi facebooki, mitte ei loodaks pimedale juhusele sattuda talgutööd tehes mõne südame põksuma paneva preili kõrvale.

Umbes aasta tagasi kirjutasin artiklis, et need talgud “Teeme Ära” ja Minu Eesti said alguse 2008. aastal ehk siis aasta pärast Pronksiöösid ja nende eesmärk oli kõrvale juhtida üldsuse tähelepanu 26. aprilli mälestuselt. Sellega on ka hakkama saadud, sest 2 aastat toimus üritus 1. mail ja eelmisest aastast alates maikuu esimese nädala lõpus. Vähemalt ei mõnitata nüüd töötavaid inimesi, kellele jäetakse alles töörahva püha ehk 1. mai tähistamise võimalus.

Talgute kohtadest on täidetud ainult kolmandik. Allikas: teemara.ee 5. mai hommikul
Talgute kohtadest on täidetud ainult kolmandik. Allikas: teemara.ee 5. mai hommikul

Hetkel on täitmata kohti 2x rohkem kui osalema registreerunuid. Ma arvan, et oleks aeg aru saada selle ettevõtmise hääbumisest. Ma kavatsen välja uurida ka selle kui palju kogu üritusele kulutati ja näiteks KÜSK-i toetusraha saadi.

youtube.com lehel on talgupäevade videosid vaadatud 59 kuni 275 korda.
youtube.com lehel on talgupäevade videosid vaadatud 59 kuni 275 korda.

Nagu näeme sellelt lehelt, siis videosid vaadatakse ikka väga vähe.

Millest järeldan, et kampaania on ebaõnnestunud. Isegi vaatamata sellele, et Eesti Reformierakonna ringhääling tuli seda toetama ja näitab neid klippe saadete vahepeal. Vähemalt seda armastuse klippi olen ma näinud.

One thought on “Tahad mehele, tule talgutele!

  • Virgo, me kõik saame aru, et sa oled tulihingeline Keskpartei valikute pooldaja, aga see tõesti peaks tähendama, et sa pead materdama absoluutselt kõike mida teised parteide osalised teevad? Kas tõepoolest keskerakonda kuulumine paneb automaatselt teiste parteidega seoudnuvat vihkama ja vigu otsima? Soovin sulle erapooletumat vaatenurka, sinu blogi on huvitav lugeda (miks ta muidu minu rss-lugejas on), aga osad postid sõna otses mõttes teiste parteide tampimisest ajavad tigedaks küll. Eesti puhtaks on asjalik aktsioon ja kui seda korraldaksid keskpartei liikmed, oleksid sa ilmselt 7. mai hommikul esimene mees oma reha ja kotiga platsis…

    – – –
    Virgo lisab. Ma ei maininud ühtegi erakonda ja viitamine ülevalt tulnud algatusele ei tähenda veel selle vastu olemist. Vähemalt ei tahtnud ma öelda, et jätke minemata, sest asi on maksumaksja rahadega korraldatud. Võimalik, et olen otsinud teiste vigu aga ma ei ole täiuslik, mul on ka puudusi.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga