Parts lubas maikuu lõpuks avalikustada EIS-i aruande

Eesti .ee domeen on Euroopa kallimate hulka kuuluv. Mitte keegi ei tea kuni siiani, millistest kuludest tulenevalt kehtestati taoline röövellik hind ja kas võib esineda Eesti Interneti sihtasutuse poolt alusetut rikastumist. Sellele küsimusele oleks lihtne vastata kui vähemalt mingi osa sihtasutuse aruannetest oleks avalikult kättesaadav. Veebruaris lubas peaminister Ansip, et sihtasutuse kulud tuleb aruande kaudu avalikustada aga siiani ei ole seda tehtud. Eile ütles Juhan Parts Riigikogus küsimustele vastates, et aruanne on valmis ja see avalikustatakse nädala jooksul. Saame näha.

Infotund ja Juhan Partsi vastused:

ning stenogramm:

http://www.riigikogu.ee/?op=steno&stcommand=stenogramm
&day=18&date=1305716700#pk8485

Vastavalt seadusele see aruanne on esitatud Riigikontrollile, Rahandusministeeriumile ja minu teada sihtasutus avalikustab selle järgmine nädal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga