Mitu linti läheb juba naljakaks

President Toomas Hendrik Ilvese algatus kollase lindi kandmisest on muutunud naeruväärseks. Näiteks välisminister Urmas Paet käis “Aktuaalse Kaamera” suudios ilma lindita ja ometigi eputavad sellega hoopis teiste valdkondade ministrid. Olen vist maininud, et “Ringvaate” saadet juhtinud Välba küljes mõjus see naeruväärsena. Kollane värv ja lint ei tähenda midagi, nad ei kanna sõnumit. Hoopis teine asi on erakonna või firma logoga rinnamärk, mis kannab ka ilma taustalugu teadmata sõnumit.

Nüüd on käima läinud roosa lindi kampaania.

Birgit Varjun(?) roosa lindi reklaamist. Kampaania on suunatud naistele, et tõsta vähi alast teadlikkust.
Birgit Varjun(?) roosa lindi reklaamist. Kampaania on suunatud naistele, et tõsta vähi alast teadlikkust.

Mhm, ilus dekoltee, selle lindi kõrval. Minu jaoks meenutab see Ilvese pealt mahaviksitud algatust. Ma pole väga kindel aga kas mitte polnud ka kauni kodu konkurssidega nii, et esmalt otsis president Rüütel seda üle-Eesti ja seejärel tekkisid maakondlikud võistlused. Igatahes minus tekitavad tõrkeid musta riietatud naised kui nad just sellega ei püüa oma laialivalguvat vormi varjata. Vaatasin reklaami edasi, et seal olid ka sinised teksad. Ilmselt oli mingi põhjus sellise vähem naiseliku riietuse jaoks aga pole minu asi seda oletada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga