Gräzin kiidab ainult parteikaaslasi

Meie oma venelane Igor Gräzin võttis Delfis vaevaks vastata küsimusele, et miks läks PBK vaadatavuselt mööda ETV-st. See oli juba juuni sündmus, et eriti reformierakondlik ringhääling kogus vähem vaatajaid kui venekeelne Pervõi Baltiski kanal. Ta pakub selgitusena välja, et seal kanalil on parem meelelahutus ja väga suur raha ning inimressurss tootmiseks. Ilmselt on tal õigus, sest Eesti siseturg on umbes 900 tuhat eestikeelset vaatajat, kelle seast on kõrvale jääänud väga noored ja väga vanad või televiisorita inimesed. Venemaa ja tema keeleruum, sealhulgas ka Eesti paarsada tuhat vaatajat, annavad kokku aga tubli 150 miljonit silmapaari.

Sulle ei meeldi Igor Gräzin? Saada ta siis Eestist minema! 2004. Reformierakonna valimiskampaania, foto Virgo KruveSulle ei meeldi Igor Gräzin? Saada ta siis Eestist minema! 2004. aasta Reformierakonna valimiskampaania plakat, foto Virgo Kruve

Ühe iseloomuliku näitaja tabasin tema intervjuus. Ta kiidab ainult neid telesaateid, mida juhtis reformierakondlane ja nüüd temaga koos parlamendis olev Tarmo Leinatamm või siis laulud tähtedega olnud Valdo Randperet, kes olevat erand muidu igasuguste tähtede formaadiga saadetes. Alguses rääkis, et tuleb teha eestimaise formaadiga saateid aga siis kiidab ameeriklaste loodud Laululahingut ja Tarmo Leinatamme ning samuti imporditud formaadi järgi tehtud saates tuntust kogunud Randperet. Vägisi tekkib tunne, et ta vaatabki ainult oma parteikaaslastega telesaateid. Siis ta võiks veel raadios kiita ka Madis Millingut, kelle kõnetunnid on kolmapäeviti Vikerraadios ja ilmselt leiaks veel erakondlasi meediast, keda ta saaks hea sõnaga meeles pidada.  Kelles tekkis huvi, siis võib seda edasi lugeda siit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.