inimesedmajandus

Kui moonikoristus läbi sai, hakkasid patsiendid tulema

Kirjeldus sõjaväehaigla argielust demokraatia levitamise maalt Afganistanist:

Haiged tuuakse sisse, nad on näost valged ja poolenisti juba teises ilmas. Aga nad “pumbatakse” üles, tehakse kiirremont ja nad jäävad ellu.

siin tehakse ka teadustööd.

See siin on tohutult põnev anatoomiakool. Saame näha inimese anatoomiat nurkade alt, mida ei valgusta ükski laibakoolituski.

10. juuli Ekspress

See oli meie arstide kirjeldus Afganistani sõjaväe haiglas toimuvast, kus lahingus vigastada saanud okupatsioonisõdurid demokraatia levitajad “pumbatakse üles” pärast mõne jäseme amputeerimist või plahvatuses saadud vigastuste lappimist ja saadetakse taastusravile Saksamaale või Suurbritanniasse. Samuti oli pealkiri pärit sellest artiklist. Lahingud käivad ennustatava intensiivsusega ehk moonide koristamise ajal oli 2 nädalat vaikust. Meie narkomaanid vist võivad rõõmustada, sest peatselt on saabumas uut toodangut, mis nüüd kevadel sai ära koristatud ja kusagil narkolaborites nüüd heroiiniks tehakse. Olen ka varem kirjutanud, et narkootikumide valmistamiseks läheb vaja läänes toodetud kemikaale, mida riiki imporditakse ja me võiksime hoopis küsida, et miks seda pole suudetud takistada, sest see teeks moonide kasvatamise mõttetuks. Samas oleks see ka lihtsam, sest ühel pool on paarkümmend tonni kemikaale, mille tootjad on teada ja toodangu kasutus või levik peaks olema samuti jälgitavad ja teisel pool siis sajad tonnid narkootikume, mida väikeste või suuremate partiidena üritatakse levitada. Mingil põhjusel tegelevad lääneriigid aina tagajärgedega. Samuti võiks ju kaasaegne tööstus leiutada biorelva (putuka, viiruse, kemikaali) moonide vastu, et sellest pahe juurtega tegeleda.

Ma nägin just täna unes, et üle taeva lendasid raketid ja kukkusid elumajade vahele. Mingil hetkel hakkasid siis ka lähikonnast tõrjeraketid lendama aga need polnud eriti edukad oma tõrjetöös. Minus tekkis küsimus, et kuidas sai selline asi NATO liikmesriigis juhtuda ja kes iganes mulle unes juhtus vestluspartneriks olema, siis tema sõnad olid umbes sellised, et Eesti on liiga väike (põhjus) Venemaaga suhete rikkumiseks. Ainus järeldus mis sellest sai tehtud oli selline, et ise olin rumal ja ei valinud elamiseks rohkem läänes asuvat kohta, kuhu vaenulikud raketid ei oleks ulatunud.

Sellel pildil ei lenda üle linan mitte raketid, vaid tavalised reisilennukid. 24. aprill foto Virgo Kruve
Sellel pildil ei lenda üle linna mitte raketid, vaid tavalised reisilennukid. 24. aprill foto Virgo Kruve

Nüüd üles ärgates leidsin artikli, et Eestis on paljude relvasüsteemide soetamine jäänud majanduslanguse tõttu seisma ja seda on edasi lükatud aga võib eeldada, et neid üldse ei tulegi.

Kuna moodne relvastus kallineb oluliselt kiiremini, kui Eesti majandusele ennustatavad neli protsenti majanduskasvu, siis võibki nii olla, et väga palju uusi arendusi enam tulla ei saa.

10. juuli delfi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga