Endine reformikas Liis Haavel taas süüdistusega kohtus

Liis Haavelil oli töö tuntud advokaadibüroos ja taskus Reformierakonna pilet aga see kõik ei hoidnud teda tagasi vanade inimeste piirideta abistamiselt. Ta oli neile hoolt ja armastust jagades nii ennastunustav, et sageli kadusid piirid nende vanade inimeste varanduse ja Liis Haaveli omadeks saanud asjade ja kinnisvara vahel. Kui see kõik välja tuli, siis loomulikult viskasid ansiplased ta 2007. aasta alguses oma ridadest välja.

Viimased teated tema tegemistest on sellised, et 30. augustil toimub uus eelistung Harju maakohtus, kus tuleb arutusele tema vastu esitatud süüdistus arvutikelmuses, mille eest võib karistada kuni 5 aastase vangistusega. Eeluurimisel kogutud andmete järgi võttis Liis möödunud aasta augusti lõpus ja septembri alguses kahe deebetkaardiga Tallinna pangaautomaatidest korduvalt välja raha ning tekitas kannatanutele kahju 59 600 krooni.

Reformierakonda kuulumise ajal vanuritelt maju ja maid välja petnud Liis Haavel 18.06.2008 Tallinnas Endla tänaval. Foto Virgo Kruve
Reformierakonda kuulumise ajal vanuritelt maju ja maid välja petnud Liis Haavel 18.06.2008 Tallinnas Endla tänaval. Foto Virgo Kruve

Siit üleskutse kõigile, et hoolitsege oma üle keskealiste pereliikmete ja sugulaste eest, sest muidu võib Liis või keegi teine temataoline ajada oma käe teie lähedase inimese käekotti või lausa rahakotti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga