IRL-i vallavanem Kalmer Poopuu tegi avarii

Kas vallavanem on poliitik ja tema vaated peaksid olema avalikud? Minu meelest küll. Ometigi annab kirjutada liiklusavariist ka nii, et Salme vallavanema Kalmer Poopuu erakondlikku kuuluvust ei mainita.

IRL-i kraavis poliitik Kalmer Poopuu. uudis http://www.ohtuleht.ee/440692
IRL-i kraavis poliitik Kalmer Poopuu. uudis http://www.ohtuleht.ee/440692

Minu jaoks on siit üks järeldus – tegemist ei olnud keskerakondlasega. Samuti polnud ta Rahvaliidust ega isegi mitte Vasakparteist. Vaatasin registrist järele ja tõesti, tegemist on alates 2004. aasta kevadest Isamaa ja Res Publica liitu kuuluva mehega.

Kokkuvõttes nõustus Avaliku Sõna Nõukogu koostatud eetikakoodeksi punktiga, et ei sobi rõhutada poliitilist kuuluvust, ka reformikad sõidavad kraavi, kuid selle suhtes on valikuliselt käitutud ehk teatud parteide liikmete tegevusele kleebitakse erakonna silt juurde, teistele mitte.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga