blogid ja internetteesti meediainimesed

Uus ajakiri Imeline klubi või Tarkade teadus

Kaks menukaimat Eestis ilmuvat populaarteaduslikku ajakirja Imeline Teadus ja Tarkade Klubi liituvad.

Selline teade oli esmaspäeval Delfi majanduse rubriigis. Kui mõlemad on menukad, siis miks nad ühinevad? Minu jaoks on siin ikkagi halva mängu juures hea näo tegemine. Ühinevate ajakirjade taga on OÜ Best Marketing ja AS Äripäev. Uue ja ühise ajakirja nimeks jääb”Imeline Teadus/Tarkade Klubi.” Mina oleks soovitanud hoopis Imeline klubi või Tarkade teadus, sest 4 sõnaline pealkiri on ikka liiga pikk.

Mul ei ole taustainfot aga oletan, et loodetud tellijate ning lugejate arvu Eesti turult ei leitud ja see viiski ühinemiseni. Arvestades meie keelelist väiksust ja noorte inimeste võimet lugeda teistes keeltes ja kasutada veebi täiendava info otsimiseks, siis ajakirja paberile trükkimine on üsnagi antiikne tegevus. Seda ajal kui Ekspress Grupp on hakanud oma paberist ajalehtede lugejaid koolitama Apple iPad´i kasutajateks. Nad ilmselt ei saa aru, et andes kord lugejale kätte arvuti, avavad nad talle ukse ka kõigi teiste väljaannete lugemiseks ning pole üldsegi kindel, et nad jäävad vaid Eesti Ekspressi ja Eesti Päevalehte sellega lugema.

One thought on “Uus ajakiri Imeline klubi või Tarkade teadus

  • Virgo, ma loeksin küll teisi asju, aga tead, nii keeruline ja nõme on seda iPadiga teha, kui Ekspress Grupp ja Delfi on ainsad, kes actually teevad midagi selleks, et sellega oleks mugav seda lugeda. Äripäeva lugeda iPadist..? No proovi järgi. Postimees tegi mingisuguse Appi iPhonele mis on tegelikult päris hea, kuid nende veeb ise on kohutav nii iPadis kui ka arvutis.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga