Digitv on saatanast

Eelmise postituse jätkuks pean ütlema, et Elioni digitv pakutav saadete meeldetuletus on saast. Selles mõttes, et ta on EI lülita juba kord ära märgitud saadete peale. Näiteks panin “Aktuaalse Kaamera” ja “Terevisiooni” kohta teise valiku, et meelespea KOGU seriaalile. Kuni eelmise nädalani see toimis aga siis juhtus midagi ning enam ei ole saadetel selle kohta märget. Ma saan igale neist eraldi panna uuesti meeldetuletuse, vaid ühe korra kaupa ja lülitamine ka toimub. Kui proovin aga panna “kogu seriaalile”, siis saan veateate, et saatele on juba meelespea lisatud. Täielik müstika, sest seda pole visuaalselt näha ja ka tegelikult mingit lülitamist ei toimu.

Veelgi huvitavam on asja juures TV3, ETV2 ja PBK puhul meelespeas olnud saadete lülitamisele toimimine. Seadme olen vooluvõrgust välja tõmmanud ja tulemust pole. Ilmselt on tegemist tarkvaralise veaga. Ma pole siiani Elionile kaebekirja saatnud aga ilmselt peab seda tegema, sest nädala jooksul 5x Terevisioonile ja 5x AK-le meelespead panna on ikka paras näppude kulutamine.

Analoogajastu oli selles suhtes ikkagi parem, et saadetele sai salvestuse aja ja lõpu määrata minuti täpsusega. Sellist asja ka polnud, et mällu pandud aeg oleks lihtsalt ära kadunud või seadmest ära kustutatud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga