blogid ja internettinimesedReformierakond ja IRL salaliikmed

1 politseinik 3000 inimese kohta

Olukord Narva-Jõesuus:

kell 16 pandi kuritegu toime, täpselt kaks tundi ootasime patrulli, selle aja istus meie kinnipeetud pätt käeraudades, veel 45 minutit ootasime operatiivrühma. Nood küsitlesid kõigepealt kinnipeetut, seejärel mind ja alles kella kümneks õhtul jõudsin ma oma autoga haigla traumapunkti,” rääkis ettevõtja, kes on leppinud sellega, et politsei operatiivsele abile ta loota ei või, kuid kogu territooriumile turvamehi välja panna ka ei saa.

Narva politseiosakonna juht Sergei Andrejev teatas, et üks patrullekipaaž viibib Narva-Jõesuus pidevalt ainult palavatel päevadel, mil rand on puhkajaist tulvil. Veel töötab Narva-Jõesuus alaliselt üks jaoskonnapolitseinik, kuid tema koormus on suur, sest üksnes alalisi elanikke on linnas 3000.

Allikas: http://pr.pohjarannik.ee/?p=2298

Metallivaraste tegevus on lihtsalt tulemus riiklikule poliitikale. Kas te teadsite, et  2009. aastal koondati Politsei- ja Piirivalveametist 129 inimest ja neile maksti koondamishüvitist 843 000 eurot? Või seda, et möödunud aastal maksti 4 koondatu hüvitiseks 18000 eurot? Andmed olid 17. septembri Õhtulehes.

Varsti tulevad poliitikud rääkima, et inimesed peaksid tegema veelgi rohkem naabrivalve piirkondi, sest politsei on alarahastatud ja alamehitatud ning turvalisuse tagamiseks tuleb sõlmida leping turvafirmaga. Kellel raha pole, peab liituma naabrivalve piirkonnaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga