Starman seadis uue pandi oma kaubamärkidele 3 miljoni euro väärtuses

2 aasta eest pantis sidefirma Starman oma 3 kaubamärki SEB Liisingule ja Swedbankile kokku 23 miljoni krooni eest. Vahepeal on kasutusele tulnud euro ja nüüd seati augusti eelviimasel päeval juba 3 miljoni euro (46,92 miljonit krooni) suurune pant SEB panga kasuks. Varasem pant Swedbankile kustutati. Täpsemalt saab selle Starmani kaubamärkide pantimise kohta lugeda eta.ee lehelt.

Kui vaadata neid kaubamärki, mis üldse firmale AS Starmankuuluvad, siis pantimise alt on välja jäetud sõnalised kaubamärgid TV1 ja TV9 ning graafiline kaubamärk Interneti starter. Samuti käesoleva aasta jaanuaris registreeritud sõnaline kaubamärk “Miljon Põhjust Kodus Olla” (nr. 48254).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga