blogid ja internettinimesedmajandus

Firmaturg on müügis

Internetis firmade kuulutusi vahendav firmaturg.ee on ise ennast müüki pannud.

firmaturg.ee otsib investorit: http://www.firmaturg.ee/?post:item,703
firmaturg.ee otsib investorit: http://www.firmaturg.ee/?post:item,703

Firma/Äritegevuse tutvustus: Müüa interneti lehekülg firmaturg. Ee tegutsev aastast 2009a, omab korralikku kliendibaasi!

Olen seda ettevõtmist pikalt jälginud ja näinud aastate jooksul paigalseisu. Kuulutuste arv on püsinud sama, neid on küll juurde tulnud aga mitte märkimisväärselt. Esimesed paar aastat sai üldse tasuta kuulutada. Siis tekkis mingil hetkel tasu nõue aga see pole eriti külastajaid juurde toonud.

Vähemalt mina ei näe küll põhjust selliste kuulutuste lehtede järele. Sisuliselt on see Kuldne Börs või Soov natuke spetsiifilisema nurgaga. Samas on sellel ilmselt mingi nišš olemas. Näiteks need, kes vajavad ebaõnnestuvate projektide kohta infot, sest tavaliselt edukaid projekte selliste lehtede kaudu maha ei müüda. Ikka ennekõige vähese eduga projektid.

Kui ma tahaksin firmana midagi müüa, siis ma otsiksin sellist kohta, kus liigub ka lugejaid. Praegusel näitel on meil tegemist aga just sellise kohaga, kuhu tullakse taoliste ostude tegemiseks infot otsima ja neid kes seda otsivad, on ilmselt vähe, et kuulutuste või reklaamiga mõistlikult toime tulla.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga