Venemaal on igavad uudised: vaid Putin ja Medvedjev

Vaatasin PBK uudiseid ja olin tõeliselt pettunud, sest esimesed 20 minutit oli eetris vaid Ühtse Venemaa kongress ja vaheldumisi Putin ning Medvedev. Selle järel ei läinud asi paremaks, sest teemaks tulid raketid, raketikilp ja kontinentide vahelised raketid ning muidugi Obama ja USA, kes olevat oma seniseid seisukohti muutnud, mille tõttu Venemaa peab nüüd ka hakkama relvadele mõtlema. See jättis neist muidugi tugevate riigimeeste mulje aga minul oli seda igatahes imelik vaadata. Mõelge ise kui kell 20 kuni 20.37 näete vaid Ansipi ja Ilvese seisukohti ning vahele näidatakse nende parteikaaslasi, kes skandeerivad Ansip-Ansip (Vremja saates Putin) või Eesti-Eesti (Vremja saates Rossija) ning mingeid muid uudiseid Eesti (Venemaa) kohta ei näidatagi. See oleks ilmselt üks igavamaid uudistesaateid. Paraku, meie naabrite juures tundub see olevat tavaline uudistesaate formaat. Muidugi on 4. detsembri valimised tähtsad ja president ning peaminister olulised ametnikud aga vähemalt mina tahaks midagi muud ka kuulda selle suure riigi kohta, mis peaks ulatuma 10 erineva ajavööndini. Kui ma mõtlen öö ja päeva pikkuse peale, siis võiks lühema kui 10 tunnise pimeda aja korral öelda, et Venemaa mõnes piirkonnas paistab alati päike. Seda siis näiteks suvisel ajal kui pimedust on Eestis vaid 6 tunni ringis (juunis).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.