Rakverest sai korruptsiooni pealinn Andres Jaadla ja Reformierakonna pärast

Kurb tõdeda aga pärast Andres Jaadla süüdi mõistmist korruptsioonivastase seaduse rikkumises sai Rakvere linnast esimene omavalitsus, mille juhil on kehtiv korruptsioonis süüdi mõistev kohtuotsus. Varem on küll esitatud kahtlustusi, näiteks Pärnu linnapeale ja abilinnapeale aga need jõudsid kohtuliku menetluseni siis kui nad olid ametist lahkunud. Andres Jaadla aga sai süüdi mõistva kohtuotsuse ja soovib endiselt jätkata linnapea ametis.

Tuleb ka mõista, et see 22 tuhat eurot maksab ta ära maksumaksja makstud palgaraha eest. Ütle veel, et korruptsioon ei tasu ennast ära kui sellega tekitatud kahju maksad kinni maksumaksja käest saadud palgast.

Eraldi tuleb rõhutada, et tegemist on Reformierakonna liikmega, sest meedias mainitakse tema erakondlikku kuuluvust ainult erandkorras. Kui ta oleks Keskparteist, siis oleks see juba pealkirjades suurelt kajastatud.

Näiteks Tuuli Koch kirjutas Postimehes nupukese, kus ei maininud kordagi Andres Jaadla poliitilist kuuluvust ehk siis millise partei esindajana ja toetusel ta sai selle ametikoha. Lugege http://arvamus.postimees.ee/355704/maias-linnapea-jaadla/

Saab ka nii kirjutada, et korruptsioonis kahtlustuse saanud Andres Jaadla kohta jätta mainimata tema kuulumine Eesti Reformierakonda. Vahetult enne Riigikogu valimisi 2010. aasta lõpus tuli korruptsiooni süüdistus avalikuks ja ilma poliitiku tausta teadmata, polekski osanud arvata, et valitsuspartei seas leidub korruptante. Pilt  http://arvamus.postimees.ee/355704/maias-linnapea-jaadla/ artiklist
Saab ka nii kirjutada, et korruptsioonis kahtlustuse saanud Andres Jaadla kohta jätta mainimata tema kuulumine Eesti Reformierakonda. Vahetult enne Riigikogu valimisi 2010. aasta lõpus tuli korruptsiooni süüdistus avalikuks ja ilma poliitiku tausta teadmata, polekski osanud arvata, et valitsuspartei seas leidub korruptante. Pilt http://arvamus.postimees.ee/355704/maias-linnapea-jaadla/ artiklist

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga