Elisa ohvrite ühing soovitab loobuda Mint ühendusest

Eestis tegutseb 3 sidefirmat, millel on ka oma mastide ja saatjate võrk. Kõneteenus oli kõigil kolmel rahuldava kvaliteediga juba aastaid tagasi aga mobiilse interneti suhtes on olukord veel kohati puudulik.

Olen kasutanud kõigi kolme sidefirma mobiilset internetti ja võin öelda, et EMT ja Tele2 on tasemel aga Elisa pole seda alates 2008. aastast. Selle firma võrgus esinevad ilmsed ülekoormuse tunnused. See väljendub selles, et modemi järgi on ühendus olemas aga mingit andmete liikumist ei toimu ja internetis andmed ei liigu. Selle aasta jaanuaris proovisin Elisa võrku uuesti ja tuleb tunnistada, et võrreldes 2009. aasta juunikuuga pole nad uusi maste juurde ehitanud, sest levi oli täpselt sama vähe pulki kui tookord.

Tele2 ja EMT võrdluses ma kvaliteedi suhtes eelistust ei oma. Hind on neil ka üsna samasugune, mis jätab igaühe sisetunde küsimuseks, millise firma juurde oma raha viia. Ma tahaksin öelda, et kliendil on valida 3 operaatori vahel aga tegelikult see nii ei ole, sest Elisa ei kvalifitseeru eriti kindlaks ühenduse pakkujaks. Ühendus ei saa olla nagu päikesepaiste, et kord on ja siis jälle ei ole. See peab olema kindlasti olemas kui arvuti või telefon sisse lülitatakse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.