blogid ja internettmajandus

Lotomängijate ülelaskja Alar Toom müüb nüüd qnetlife.net tooteid

Eesti Loto vahendatud Viking Lotto mängimiseks kambakaid(ühise panusega piletite ostmine) korraldanud Alar Toom sai ETV “Pealtnägijas” viimati kajastatud kui kaasmängijate petja. Nüüd on tal püsti juba uus skeem qnetlife.net all.

Eelmise aasta algul võitsid Hinnavaatlus.ee foorumi kasutajad sellise ühise mängimise kambakaga 190 tuhat eurot(5 põhinumbrit) ja selle järel tuli uute panustajate tulv ka ühisesse mängu. Järgnevad piletite ostmised nii edukad ei olnud ja tavaliselt saadi tagasi umbes 20% tehtud panustest. Mullu suvel tuli ilmsiks, et Alar Toom oli seotud ka “imemahlaks” nimetatud Mona Vie turustamisega, mis oli kõige tavalisem püramiidskeem. See tähendab, et esimesed teenivad tulu hilisemate liitujate ja ostjate pealt. Ilmselt on Eestis elavate rumalate aga rikaste inimeste arv piiratud ja sellised müügiketid ei saa olla eriti tulusad. Tavaliselt kukuvad need kokku ka meedia negatiivse tähelepanu järel. Tõestab lihtsalt, et inimestel on himu kergelt raha saamise järele.

Hilisemad kambakad toimusid väljaspool Hinnavaatluse foorumit ja mina neis ei osalenud. Seega ei loe mul emotsionaalset sidet antud teemaga. Pigem olgu see teavituseks teistele inimestele, kes proovivad mahla või mõne muu toote müügiketis osalemisega raha teenida.

Nüüd siis selline uus pakkumine ühele lotomängus osalejale.

Uus müügiketi kiri, milles Alar Toom pakub leevendust tööga seotud pingetele. Pilt kasutajalt Liivane Lord
Uus müügiketi kiri, milles Alar Toom pakub leevendust tööga seotud pingetele. Pilt kasutajalt Liivane Lord

Pakkumise tõlge:

Kas sa unistad tööalase elu tasakaalust? Mina unistasin sellest ja nüüd mul on see. Vaata, ma sain aru peaaegu kõigil erialadel alates sinikraest kuni kõrgema juhtkonnani, töötajad kogevad läbipõlemist ületöötamise ja suurenenud intressi tõttu./…/
Minu firma QNET annab sulle võimaluse tööalaseks tasakaaluks. Minul pole mitte ainult võimalus dikteerida oma sissetulekute suurus, kui mitu tundi ma töötan ja kus ma töötan, aga kõik QNET life´s pöörleb minu heaolu ja teiste heaolu ümber. Sa võid saada sama.
Meie laialdasest heaolu ja elustiili toodete valikust kuni äri võimalusteni, mis aitavad minul saada piiramatuid professionaalseid ja isiklikke auhindu, see on valik sinu ja minu taolistele inimestele kontrollimaks oma elu.
Sa võid olla iseenda ülemus aga täieliku toetuse, väljaõppe ja resurssidega globaalselt otsemüügi firmalt. Edenda oma elustiili tehes äri tervislikul viisil. Õpi QNET´i piiramatute võimaluste kohta e-mailides mulle./…/

Kahtlust peaks äratama, et konkreetset toodet ei nimetata ja inimesele lubatakse kontrolli tema teenistuse suuruse, aja ja koha üle läbi otsemüügi firma.

Vaatasin ka seda lehte, millelt pidi saama lisainfot aga see on hoopis Šveitsi e-kursuste reklaam.

Reklaamitud leht alartoom.qnetlife.net jätab heaolu ja piisava sissetuleku tausta jätkuvalt ebaselgeks.
Reklaamitud leht alartoom.qnetlife.net jätab heaolu ja piisava sissetuleku tausta jätkuvalt ebaselgeks.

Ühesõnaga, Alar Toom ei ole ausalt tööle hakanud ja proovib raha tagasi maksta vaid kriminaaluurimise tõttu ning kasutab selleks jälle uusi müügiskeeme.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga