Majanduse paranemine saab alata vaid olukorra tunnistamisest

Eile oli hea ja tähtis uudis, et eurotsoon on väljunud 18 kuud kestnud seisakust. Imelik, see sai ületatud ilma selles olemisest rääkimata. Ma olen vaadanud pea kõigi telekanalite uudiseid ja lugenud ka veebist lisaks aga seda ma küll ei mäleta, et uudisena oleks räägitud eurotsooni majanduslanguse algusest.

Selgub, et me olime selles ja nüüd saime teada rõõmsa sõnumi, et enam selles ei ole. Noh jah, endale valetamine.

Tegelikult peaks küsima, et milliste pingutustega see “väljumine” juhtus. Mõeldes neile sadadele miljarditele eurodele, mille ulatuses suurendati võlakoormust ja kümnetele miljonitele endiselt ilma tööta olevatele inimestele, siis see edu oleks tulnud ära jätta.

Pealkiri pärines 25. aprill 2012 mustandist. Tundus sobiva kohana avaldamiseks.

See viimase aja vähene kirjutamine… paiskan vähem infot välja ja kogun lihtsalt mõtteid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga